Sorry, no content related to "33" was found

Please try to change other keywords or reach out to us via the help button

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σύμφωνα με το νόμο, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς αιτιολόγηση εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου. Για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, ακολουθήστε τη διαδικασία στην ακόλουθη σελίδα:

https://happykoala.gr/return

Για να κάνετε είσοδο, χρειάζεστε τη διεύθυνση e-mail και τον αριθμό παραγγελίας σας, που λάβατε σε αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την παραγγελία. Η ανταλλαγή είναι δυνατή μόνο για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα (ρούχα) και υποδήματα. Λεπτομερείς οδηγίες για την επιστροφή ενός προϊόντος που δεν σας ταιριάζει παρέχονται στο τέλος της διαδικασίας υποβολής αξίωσης.

Σημαντικά σημεία των οδηγιών ανταλλαγής προϊόντων:

⦁ Προσθέστε τον αριθμό παραγγελίας σας (#GRHK…) πάνω στο επιστρεφόμενο πακέτο, ώστε να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε το πακέτο και να το συνδέσουμε με το αίτημα ανταλλαγής
⦁ Για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανταλλαγής, στείλτε μια επιβεβαίωση της αποστολής που απεστάλη με το αποδεικτικό αποστολής στο e-mail μας 
⦁ Στείλτε το δέμα με Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση που σας δίνετε
⦁ Τα εμπορεύματα που θέλετε να επιστρέψετε πρέπει να είναι άθικτα, στην αρχική ή κατάλληλη συσκευασία με όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Η ανταλλαγή πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος σας στην κεντρική αποθήκη ή από την παραλαβή της επιβεβαίωσης αποστολής που αποστέλλεται στο email μας.

Αυτό απάντησε στις ερωτήσεις σας;

Thank you for your feedback

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
ΠΌΤΕ ΘΑ ΛΆΒΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΧΡΗΜΆΤΩΝ Ή. ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ;
You have successfully subscribed!