Καλωσορίσατε στην

Όλη η διασκέδαση σε ένα μέρος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα happykoala.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης μιας ιδέας που επιτρέπει στους πελάτες να απολαμβάνουν φιλικές, ποιοτικές, άνετες και προσιτές ηλεκτρονικές αγορές. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε "καλές τιμές για όλους" για μια σειρά προϊόντων για το σπίτι, την υγεία, την προσωπική φροντίδα και τη διασκέδαση. Οι τιμές των προϊόντων είναι πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές.

Όλα τα προϊόντα επιλέγονται προσεκτικά και κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του ιστορία. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μια εξαιρετική εμπειρία, από τη στιγμή που θα υποβάλει την παραγγελία μέχρι τη στιγμή που θα παραλάβει το δέμα, με πλήρη υποστήριξη για την ικανοποίηση των πελατών μας, ακόμα και μετά την αγορά.

ΑΞΙΕΣ


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΒΗΜΑΤΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα happykoala.gr δημιουργήθηκε υπό την ηγεσία του τρέχοντος διευθυντή, Luka, ο οποίος, μαζί με την ομάδα των υπαλλήλων του, δημιούργησε λύσεις για την προώθηση, τον εφοδιασμό, τη σχεδίαση και την πώληση των προϊόντων, οι οποίες βρήκαν την πρακτική τους εφαρμογή στο σταθερό και αξιόπιστο αυτό ηλεκτρονικό κατάστημα. Με την αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επέκτεινε τη γκάμα των προϊόντων του και σε ξένες αγορές. Στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που διατίθενται σήμερα στα ηλεκτρονικά καταστήματά μας θα βρείτε γνήσια και προσιτά είδη διασκέδασης, σπιτιού, αθλητικά είδη, δώρα για τα Χριστούγεννα, για του Αγίου Βαλεντίνου, δώρα γενεθλίων, αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας και υγείας.

Το κατάστημα happykoala.gr δραστηριοποιείται σε 17 χώρες: Σλοβενία, Κροατία, Ιταλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Ρουμανία, Τσεχία, Ελλάδα, Γερμανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Ισπανία και Πορτογαλία. Ταυτόχρονα, η εταιρεία αναζητά διαρκώς νέες αγορές που θα μπορούσαν να διευρύνουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Αυτήν τη στιγμή, η εταιρεία συνεργάζεται με και απασχολεί 30 νέους ανθρώπους με μεγάλες δυνατότητες, κάθε ένας εκ των οποίων έχει τις δικές του ευθύνες και τα δικά του καθήκοντα. Το προσωπικό συνεργάζεται σε επίπεδο ομάδας και τα μέλη της ομάδας αυτής έχουν διαφορετικές εμπειρίες, έτσι ώστε να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και να διασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών.


+1.000.000

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο ικανοποιημένοι πελάτες στο ηλεκτρονικό κατάστημα MEGASPLET d.o.o.


ΟΡΟΣΗΜΑ


Δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος - 2011

2012-2014 - Άνοιγμα δύο νέων ηλεκτρονικών καταστημάτων

Μετακόμιση σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις - 2015

2015 - Ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος

Επέκταση της αποθήκης και των γραφείων - 2017

2017 - Περισσότεροι από 25 υπάλληλοι και εξωτερικοί συνεργάτες

Πάνω από μισό εκατομμύριο απεσταλμένα δέματα - 2018

2018 - Επέκταση των δραστηριοτήτων στην Πολωνία και την Ουγγαρία

Μετακόμιση σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις - 2018

2018 - Επέκταση των δραστηριοτήτων στη Σλοβακία

Επέκταση των δραστηριοτήτων στην Τσεχία - 2019

2019 - Επέκταση των δραστηριοτήτων στη Ρουμανία

Μετεγκατάσταση της αποθήκης σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις - 2021

2021 - Επέκταση των επιχειρήσεων μας σε Ελλάδα, Γερμανία, Αυστρία και Βουλγαρία

Επέκταση επιχειρήσεων στη Λιθουανία, τη Λετονία και την Εσθονία - 2022

2022 - Έχουν αποσταλεί πάνω από 5 εκατομμύρια αποστολές

Επέκταση επιχειρήσεων στη Ισπανία και Πορτογαλία - 2023



Ακολουθήστε μας στο:


Δείτε τα προϊόντα μας:

You have successfully subscribed!