ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εάν το προϊόν σας έχει υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά ή δεν λειτουργεί, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω των παρακάτω φορμών αμέσως μόλις παραλάβετε το πακέτο. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε και θα αντιμετωπίσουμε την καταγγελία σας κατά προτεραιότητα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΜΑ εάν παραλάβετε ένα ελαττωματικό, μη λειτουργικό ή λάθος απεσταλμένο προϊόν.

Παρακαλούμε μην επιστρέφετε προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά ή δεν λειτουργούν σωστά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Σύμφωνα με το νόμο, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς εξήγηση εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου. Για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, ακολουθήστε τη διαδικασία στην ακόλουθη σελίδα: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε πρέπει να είναι άθικτο, στην αρχική ή κατάλληλη συσκευασία με όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Στείλτε το προϊόν με συστημένο δέμα.

Η τιμή αγοράς θα επιστραφεί ή η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος σας στην κεντρική αποθήκη μας ή από την παραλαβή του αποδεικτικού αποστολής που απεστάλη στο email μας.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν πάντα τον αποστολέα. Δεν δεχόμαστε αποστολές με χρέωση παραλήπτη.

Κατά την υπαναχώρηση από τη σύμβαση όπου ο πελάτης χρησιμοποίησε κωδικό προσφοράς, αυτά τα χρήματα θεωρούνται ως έκπτωση και δεν επιστρέφονται στον χρήστη. Επιστρέφεται μόνο το ποσό που καταβλήθηκε.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιστροφές προϊόντων μπορείτε να βρείτε στους Όρους Συναλλαγών. Σε περίπτωση πρόσθετων ερωτήσεων ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν ο αριθμός, το μέγεθος ή το χρώμα του προϊόντος της παραγγελίας (παπούτσια ή ρούχα) δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να το αλλάξετε. Για να αντικαταστήσετε το ίδιο προϊόν με διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, ακολουθήστε τη διαδικασία στην ακόλουθη σελίδα: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η τιμή αγοράς θα επιστραφεί ή η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος σας στην κεντρική αποθήκη μας ή από την παραλαβή του αποδεικτικού αποστολής που απεστάλη στο email μας.

You have successfully subscribed!