Πώς μετράμε σωστά το μήκος του ποδιού;

Το πρώτο βήμα στην επιλογή παπουτσιών είναι να γνωρίζετε πώς να μετρήσετε σωστά το πόδι σας και να επιλέξετε το σωστό μέγεθος παπουτσιού. Το πιο σημαντικό είναι να κάνετε τη μέτρηση όσο το δυνατόν ακριβέστερα και στα δύο πόδια. Μέσω της κίνησης, τα πόδια αλλάζουν, επομένως είναι καλύτερα να τα μετρήσετε στη μέση της ημέρας. Ο προσδιορισμός του κατάλληλου μεγέθους παπουτσιού πρέπει να βασίζεται στα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

Βήμα 1

Τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτί στο πάτωμα δίπλα σε έναν επίπεδο τοίχο και τοποθετήστε το πόδι σας πάνω του έτσι ώστε η φτέρνα σας να αγγίζει τον τοίχο. Είναι σημαντικό το άκρο του χαρτιού και της φτέρνας να ταιριάζει ακριβώς.

Βήμα 2

Μαρκάρετε το πόδι σας με ένα λεπτό μολύβι, κρατώντας το μολύβι κάθετα. Κατά τη μέτρηση, φοράτε κάλτσες κανονικού πάχους.

Βήμα 3

Μετρήστε το περίγραμμα του ποδιού από την άκρη του χαρτιού ή τη φτέρνα έως το μακρύτερο δάκτυλο. Προσθέστε 10-15 χιλιοστά στο μετρούμενο μήκος ποδιού για να πάρετε το κατάλληλο εσωτερικό μήκος του παπουτσιού.Η προσθήκη στο μετρούμενο μήκος ποδιού

Η προσθήκη στο μετρούμενο μήκος ποδιού είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και εξαρτάται από το επιλεγμένο μοντέλο παπουτσιού. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των ποδιών σας, ορισμένοι αριθμοί και μοντέλα ενδέχεται να διαφέρουν ως προς την άνεση, την ορθότητα των μετρημένων τιμών και μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους.

  • Προστατευτικά υποδήματα: 10 mm
  • υποδήματα αναψυχής: 15 mm
  • υποδήματα για τρέξιμο: 15 mm
  • υποδήματα πεζοπορίας: 15 mm
You have successfully subscribed!